Termeni si conditii de utilizare

Angajamentul nostru cu privire la confidentialitate

 

Ca majoritatea organizatiilor moderne, Mortgage Capital Group foloseste sistemele informatice pentru a-si dezvolta afacerea. In anumite circumstante, cateva din sistemele noastre pot detine informatii despre persoane. Acest document descrie modul in care informatia este colectata, ce facem cu aceasta si ce puteti face in aceasta privinta. Aceasta politica de confidentialitate acopera informatia pe care noi o detinem pe web site si in sistemele-suport ale site-ului.

 

Organizatia noastra este notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter National sub numarul 6059.

 

Despre noi si site

 

Avem sediul in Romania. Lucram in domeniul consultantei financiare: suntem broker de credite ipotecare pentru persoane fizice si companii. Avem parteneriate cu principalele banci si institutii financiare nebancare din Romania. Ne promovam serviciile sub marca “Credit UP”.

 

Datele noastre de contact sunt:

 

Numele Organizatiei:   Mortgage Capital Group

Adresa:                       Str. Vasile Conta nr. 8-10,

                                    Sector 2, Bucuresti

                                    ROMANIA

web:                            www.creditup.ro

 

Informatiile pe care le colectam

 

Puteti accesa website-ul nostru fara a va expune datele dvs. personale. Noi colectam datele personale pe care le oferiti voluntar folosind serviciile noastre. Noi nu colectam informatii despre vizitatorii nostri din alte surse cum ar fi registrele publice sau organizatii private.

 

Anumite pagini de pe site va invita sa va lasati adresa de e-mail sau telefonul pentru a va putea contacta in viitor, pentru a ne da o reactie din partea dvs sau sa va oferim informatii noi.

 

Colectarea automata a informatiilor

 

Singurele date pe care le colectam de la o persoana sunt numai lucrurile declarate pe site de aceasta. Nu folosim “cookies” pentru a stoca date personale si nici nu legam informatiile impersonale salvate in “cookies” cu datele personale ale dvs.

 

Transmiterea datelor catre terti

 

Nu vom transmite datele dvs. unui alt tert, decat cu acordul scris al dvs.

 

Confidentialitate si securitate

 

Colectam datele personale folosing protocolul http.

 

Am implementat politici de securitate, reguli si masuri tehnice pentru a proteja datele personale impotriva:

  • accesului neautorizat;
  • dezvaluirea sau utilizarea neadecvata;
  • modificari neautorizate.

Toate persoanele care lucreaza pentru Mortgage Capital Group, impreuna cu cei care proceseaza datele si au acces la informatiile dvs. personale sunt obligati sa respecte confidentialitatea acestor date.

 

Va asiguram ca aceste date nu vor fi dezvaluite Institutiilor de Stat si altor autorizatii decat daca este prevazut de catre lege.

 

Accesul la datele personale pe care le detinem

 

Puteti afla care sunt datele care le detinem despre dvs. Pentru a afla, trimite-ti un fax la nr. +4 031 620 1999 in care sa fie mentionate informatiile de identificare, o copie a unui act de identitate (permis de conducere, pasaport). Aceasta ultima pretentie poate parea exagerata, dar nu am vrea sa dam informatiile unei alte persoane decat dvs. Va rugam sa va asigurati ca trimiteti suficiente detalii pentru identificare care sa ne permita sa va raspundem cererii dvs., cum ar fi o adresa de e-mail, un numar de telefon sau un numar de fax. Va vom furniza toate datele ce le detinem despre dvs. in maxim o saptamana.

 

Vom fi fericiti sa reactualizam sau sa stergem orice data pe care o detinem despre dvs., cu toate ca s-ar putea sa amanam aceste procese in cazul in care se afla in desfasurare o tranzactie de plata. Daca aveti probleme cu tranzactiile bancare din cauza datelor oferite, vom lua toate masurile pentru a rezolva in cel mai scurt timp problema. Daca desfasurati tranzactia, va mai dura ceva timp. (In principiu,daca doriti sa va stergeti datele din sistemul de comenzi, o vom facem fara probleme, dar vom mai avea nevoie de datele dvs. de contact o zi sau doua pana tranzactia este procesata. Daca ne relatati ca a fost efectuata o comanda de o alta persoana in afara de dvs., vom lua masuri imediat si nu vom astepta sa se mai incheie tranzactia).

 

Respectarea confidentialitatii

 

Vrem ca politica noastra de confidetialitate sa se incadreze in normele nationale si internationale acolo unde este cazul. Va rugam sa ne informati de orice fel de reguli asemanatoare care ne privesc.

 

Daca aveti intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la :

 

Nume:      Laura Litvin

Adresa:   Mortgage Capital Group

                Str. Vasile Conta nr. 8-10,

                Sector 2, Bucuresti

                ROMANIA

Telefon:   +40 (31) 620 1996

Fax:         +40 (31) 620 1999

E-Mail:      contact@www.creditup.ro

 

Ce informatii colectam si cum le utilizam

 

Date personale primare Scopul pentru care le folosim
  Administrarea tehnica a site-ului Cercetare/Dezvoltare Administrarea solicitarilor Marketing
Nume - - X X
Sex - - - -
Adresa - - X X
Email X - X X
Numere telefon - - X -
Informatii de afaceri
Angajator/Organizatie - - X -

 

Schimbarea modului de utilizare

 

S-ar putea ocazional sa schimbam politica de confidentialitate, dar nu vom schimba sau divulga informatii despre dvs. unei alte parti fara a va cere mai intai permisiunea.

 

intra
nume:
parola:
client nou |

Leasingul imobiliar va reprezenta peste 20% din totalul finantarilor imobiliare in urmatorii 5 ani

„Incepand cu luna iunie a acestui an Mortgage Capital Group pune la dispozitia celor interesati un nou serviciu de finantare imob

copyright MORTGAGE CAPITAL GROUP 2007